“Minden egy kicsit megváltozik, mihelyt az ember kimondja.”

(Hermann Hesse.)


Csoportunkba azok jelentkezését várjuk, akik szorongásos vagy depresszív jellegű tünetektől szenvednek, és/vagy szomatikus (testi) tüneteikhez kapcsolódóan nehézségeket, elakadást élnek meg életükben. Hívjuk azokat is, akik tüneteikre gyógyszert szednek.

Várjuk azokat, akik szeretnék visszatérő tüneteiket megérteni, életükre gyakorolt hatását megvizsgálni; azokat, akik törekednek csoportos körülmények között ezek gyökereire rálátva a negatív mintákat felülírni, vágynak új megküzdési lehetőségeket kipróbálva újszerű élményeket megélni.


Időpontok:

Kéthetente, hétfői napokon, 16:30-20:30-ig. Első alkalom: 2020. február 24.

A 120 órás csoportfolyamat alkalmanként 5 terápiás órát (5×45 perc) tartalmazó egységekben zajlik. Az alkalmak 15 perc szünetet tartalmaznak.

Az első két foglalkozás alkalmával a csoport nyitott, a második alkalom végén döntenek a jelentkezők a teljes folyamatban való részvételről. Ekkor a csoportot lehetőség szerint bezárjuk, azaz új tagok már nem csatlakoznak.

Helyszín:

Változás Stúdió, Budapest,  III. kerület, Hévizi út 9. fszt. (www. valtozas.com)

Részvételi feltételek:

 • Alsó korhatár a betöltött 20. életév.
 • A tervezett csoportlétszám 8-12 fő.
 • A csoportba való felvétel előtt a csoportvezetők mindenkivel egy személyes interjú keretében találkoznak, ez a csoportba kerülés feltétele. (Korábbi zárójelentést, ambuláns lapot, pszichológiai véleményt kérjük, hozzák magukkal!)
 • A csoporttagok között nem lehet érzelmi vagy egzisztenciális függőség. Ennek esetleges felismerésére lehetőség lesz az első csoportülések során.
 • A csoporttitok megőrzésének fontosságát mindenkinek el kell tudni fogadni.
 • A jelentkezés nem jelent automatikus felvételt!

További információt kérni és jelentkezni a vezetőknél a megadott e-mail címeken lehet.

A csoportot vezetik:

 • dr. HOLLAI ZSUZSANNA, pszichoterápia szakorvosa, pszichodráma asszisztens:
  email: hollai.zsuzsanna@gmail.com
  telefon: 0630-914-3105
 • Szupervízió: MÉREI ZSUZSA, kiképző pszichodráma pszichoterapeuta, szupervízor