Hiszem, hogy a gyógyítás nem más, mint segíteni a személyt azokban a törekvéseiben, hogy életének megbillent egyensúlya helyreállhasson; hogy testi-lelki fájdalmai enyhülhessenek, hogy megtalálhassa életének értelmét, azaz boldognak és elégedettnek érezhesse magát. Orvosként, egyben nagycsaládos anyaként és immár nagymamaként, egyre tudatosabban tekintem ezt hivatásomnak.

Rendelésemen felnőttek, felnőttkorba lépők és kamaszkorú fiatalok terápiáját vállalom. Az egyéni pszichoterápia módszerit alkalmazom: orvos és páciense között a gyógyulás alapját az elfogadás és kölcsönös bizalom légkörében megvalósuló teherbíró kapcsolat hordozza. A kognitív viselkedésterápia, a sématerápia és a pszichodráma eszköztárából merítve a közösen kitűzött terápiás célt leginkább szolgáló módszerekkel, integratív szemléletmóddal dolgozom.

A keresztény spiritualitásnak a klinikai gyakorlatba való illesztése (az életesemények un. pszicho-spirituális megközelítése John Cecero S.J. pszichoterapeuta által kidolgozott módon) lehetővé teszi, hogy az erre nyitott személyek a gyógyulásukhoz a transzcendens erőforrásaikból is meríthessenek. Rendelésemen ebben is segítséget tudok nyújtani.