Dr. Hollai Zsuzsanna, pszichoterapeuta szakorvos, pszichodráma asszisztens vagyok.

A Semmelweis Egyetemen szereztem orvosi diplomát 1994-ben, az egyetem Fogorvosi Karán. Fogorvosi praxisom mellett mindig is vágyam volt az embert, mint személyt, testestül-lelkestül gyógytani. Ebből a motivációból végeztem el a kognitív és viselkedésterápiás módszerspecifikus szakképzést, pszichoterapeuta szakvizsgámat 2010-ben tettem le.

Fontosnak tartom, hogy a gyógyítást naprakész tudással, és egyre bővebb eszköztárral végezhessem. Folyamatos továbbképzésem mellett jelenleg felsőfokú pszichodráma vezetői képzésben veszek részt. A módszer sokoldalú, élményalapú terápiás technikáit egyéni terápiás munkámba átültetve igyekszem a gyógyító tevékenységem hatékonyágát, és ezáltal a hozzám fordulók gyógyulását mind jobban szolgálni. A képzésem keretein belül megkezdtem a csoportos pszichodráma terápia gyakorlását is, amely teljesen új lehetőségeket nyit meg praxisomban.

Ha úgy érzi, hogy a nehézségeinek, tüneteinek lelki háttere van, vagy olyan élethelyzeti elakadással küzd, amit nem tud egyedül megoldani, és ebben segítséget szeretne kérni, akkor keressen bizalommal. Szeretettel várom rendelésemen otthonos, barátságos környezetben.

Cím: Budapest, III. ker. Vörösvári út 23. I. em. 3.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés: